Toimitus ja tuotteiden palauttaminen

TOIMITUS

Postipaketti - noutopaketti 4,50 €    

 

Tuotteet toimitetaan Postin Itella Economy - noutopaketteina. Kun tilauksesi on käsitelty ja pakattu, saat sähköpostiisi postin seurantakoodin lähetyksen seuraamista varten. Voit seurata lähetyksen kulkua osoitteessa www.itella.fi. Kun paketti on saapunut lähimpään postitoimipaikkaasi, saat asiasta tiedon tekstiviestillä kännykkääsi. Toimitusaika n. 2-4 arkipäivää.


Smartpost- pakettiautomaatti toimitus 4,50 €

Smartpost- pakettiautomaattitoimituksen kautta lähetetty tilaus toimitetaan lähimpään Pakettiautomaattiin tai Postiin ja sen saapumisesta lähetetään viesti vastaanottajan matkapuhelimeen. Kun olemme käsitelleet tilauksesi ja pakanneet sen, saat sähköpostiisi lähetystunnuksen, jonka avulla voit seurata paketin kulkua netistä. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Toimitusaika n. 2-4 arkipäivää.

Matkahuolto- lähellä paketti Toimituskulut 4,50 € 

Toimitamme kaikki yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja. Toimitusaika n. 2-4 arkipäivää. 
Tilauksesi toimitetaan automaattisesti postinumerosi perusteella valittuun PostNord -noutopisteeseen. Paketin voit noutaa Suomessa noin 1 100 noutopisteestä: Suomen Lähikaupan noin 700 liikkeestä (Valintatalo, Siwa ja Euromarket) sekä noin 400 Matkahuollon toimipisteestä. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä ja noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vuorokautta.

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, ovat voimassa Suomessa, on vahvistettu ja eivät riipu paketin painosta. Normaalisti jos tilaat yli 100 eurolla toimitamme tilauksesi ilmaiseksi. 

 

Tuotteiden lähetyksissä käytämme vain ekologisia ja kierrätettäviä pakkausmenetelmiä. Saadessasi paketin meiltä sinun on helppo kierrättää ja pitää huolta luonnostamme. 

 

Matkahuolto- Kotiinkuljetus 10,00 €

Voit myös kätevästi valita Matkahuollon oman kotiinkuljetuksen, joka toimittaa paketin suoraan kotiovellesi. Hinta 10,00 €. Toimitusaika noin 2-4 arkipäivää.
 

Nouda Myymälästä 0 € 
 

Jos valitsit toimustavaksi nouda myymälästä on sen hinta 0 €. Fredrikinkadun liike on avoinna arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-16. Saat aina erillisen ilmoituksen järjestelmästämme, kun tilauksesi on noudettavissa myymälästä. Tarvitset mukaan oman henkilöllisyystodistuksen tai tarvittaessa valtakirjan. 

 

Tilausseuranta
 

Voit seurata tilauksesi kulkua kätevästi kirjautumalla sisään omilla tiedoillasi verkkokaupan yläosassa olevasta kohdasta. Sieltä näet myös kaikki edelliset ostoksesi ja tilaamalla uutiskirjeemme voit myös ansaita paljousalennuksia. 

 

Tuotteiden palauttaminen 

 

Pidämme tiukasti kiinni siitä, että kuluttaja on palveluumme tyytyväinen alusta loppuun saakka. Sen vuoksi käsittelemme vaihto-, tai palautus pyynnön henkilkohtaisesti.Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät.

 

Jos haluatte luopua tilauksestanne ja emme ole vielä laittaneet tilaustanne matkaan, peruutetaan tilauksenne. Tilauksen peruuttamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info(at)ecobeautywellness.com.

 

Jos ette ole tyytyväisiä saamaanne tavaraan, teillä on oikeus lähettää tilauksenne tai osa siitä käyttämättömänä meille takaisin. Palautettavan tavaran on saavuttava meille 14 päivän aikana alkaen päivästä, jolloin saitte tilauksen. Ole meihin yhteydessä etukäteen, jos kaipaat apua tai lisätietoa paketin lähettämisestä. Pyydämme pakkaamaan tuotteet tavalla, joka välttää vahingoittumisen. Pyydämme myös lisäämään viestin, miksi palautatte tavaran. Palautamme teille palautetusta tavarasta maksamanne summan 14 vuorokauden aikana, myös toimituskulut, alkaen peruutusilmoituksen saamisesta. 

 

Jos teille saapuneet tuotteet ovat vahingoittuneet tai ne eivät vastaa kuvausta, pyydämme palauttamaan nämä tuotteet 14 päivän aikana niiden saamisesta. Tämän jälkeen tarjoamme teille tuotteiden korvaamista tai rahan palauttamista. Vahingoittuneiden tuotteiden tapauksessa maksamme toimituskulut itse. 

 

Mahdollista takaisinmaksua varten, ilmoita meille tilinumerosi IBAN-muodossa osoitteeseen info(at)ecobeautywellness.com. Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan ilmoittamallesi tilille kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua varastollemme.