Ostoehdot

Maksupalveluntarjoaja

Eco Beauty Wellness-tilaukset (osoitteesta ecobeautywellness.com) voi maksaa yleisesti käytössä olevilla maksutavoilla, jotka tarjoaa Paytrail Oyj. 

Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Paytrail on perustettu vuonna 2007 lähtien (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj), verkkomaksupalvelumme avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli viiden miljardin euron arvosta.


Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä erityisen tarkasti ja otamme turvallisuuteen liittyvät seikat hyvin vakavasti. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Käytössäsi ovat kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB. Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy suosittu MobilePay sekä Siirto.

Paypal

Eco Beauty Wellnessillä voit maksaa ostoksesi myös PayPalia käyttäen. Paypal:n valtteja ovat maksamisen helppous, edullisuus, turvallisuus ja se että maksamiseen ei välttämättä tarvitse luottokorttia. PayPallin avulla verkkokaupoissa maksamiseen tarvitset vain PayPallille rekisteröimäsi email osoitteen ja salasanan. Maksaminen verkkokaupoissa on ilmaista mutta rahan vastaanottamisesta otetaan pieni välityspalkkio (2.9% + 0.35€). PayPalia voi käyttää maksukortin kanssa (Visa Electron / Luottokortti) tai kokonaan ilman maksukorttia tilisiirtojen avulla. Maksukortin avulla rekisteröity PayPal-tili on siitä kätevä, että itse ei tarvitse huolehtia rahojen siirrosta. Tässä tapauksessa PayPal toimii välikätenä verkkokaupan ja pankkitilisi välillä, veloittaen ostoksesi summan pankkitililtäsi. Jos et halua antaa PayPallille mitään maksukorttitietoja, niin itse rahan siirtäminen PayPalliin omalta pankkitililtä on täysin mahdollista.