Morsiusseurueet

Kesämorsian

                                                 Kesä morsian - hiukset Ailan käsialaa

Kampausten maailma on hyvin laaja ja erittäin mielenkiintoinen. Kampaukset muuttuvat ajan saatossa, jolloin meidän on seurattava nykyajan trendejä muodin osalta. Nykyajan morsiamen suosikkeja ovat pehmeän rennot kampaukset, jotka henkivät boheemia tyyliä. Eco Beauty Wellnessin ammattitaitoinen henkilökunta loihtii kauniit ja yksilölliset kampaukset suurta päivääsi varten. Ekokampaajat Aila, Lotta ja Katja ovat käytetävissäsi.  

 

Liiketilamme on hyvin suotuisa isommallekin porukalle, jolloin myös kaasot voivat rauhassa aloittaa juhlinnan paikan päällä. Morsiamelle sekä kaasoille varataan oma pukeutumishuone, missä voi rauhassa valmistautua h-hetkeen. Tarvittaessa ammattitaitoiset meikkitaiteilijamme ovat käytettävissänne ja viimeistelevät tyylin. Ekokosmetologi Emilia sekä meikkitaiteilija Iris loihtivat meikkejä käyttäen luonnonkosmetiikan tähtimeikkejä, kuten esimerkiksi Kjaer Weis ja Studio 78 Paris.  

Mikäli kaipaat hemmottelua, voit saapua meille hyvissä ajoin ennen suurta päivää rentouttavaan kasvohoitoon tai esimerkiksi sokerointiin. Ekokosmetologiltamme saat myös apua haastaviin iho-ongelmiin. Katso Emilian kaikki palvelut tästä.

HINNASTO
Hinnastomme perustuu käytettyyn aikaan.

 

Morsiuskampaus alk.120e;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten morsiuskampaus. Kampaus sisältää tarvittaessa myös hiusten pesun. Suosittelemme myös koekampausta; arvo 60e.

Juhlakampaukset alk. 98e;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten kampaus esimerkiksi kaasoille, muihin juhlapäiviin, vuosijuhliin tai vanhojentansseihin. 

 

Morsiusmeikki 160e;-

Huolellinen ja kestävä meikki, jonka avulla säteilet yömyöhään asti. Koemeikki sisältyy hintaan. Koemeikin arvo; 65e. Koemeikkiin ja häämeikkiin varataan yleensä 1,5-2h. 

 

Juhlameikit 95e;-

Tehdään puhtaille kasvoille. Tämä vaihtoehto sopii mainiosti kaasoille.