Meistä

ecobeautywellness-logo-ekokampaajat-ekokosmetologi

Eco Beauty Wellness koostuu joukosta alan ammattilaisia, joita yhdistää rakkaus työntekoon, visuaalinen näkemys sekä unelmien toteuttaminen. Toimintamme sisältää luonnonkosmetiikan verkkokaupan ja maahantuontia, puhtaan ilman salongin ja hoitolan Helsingin Punavuoressa sekä hyvinvointiblogin. Haluamme tuoda ulottuvillenne täysin uuden käsityksen luonnonkosmetiikasta ja luonnollisista elämäntavoista. 

 

Tuotevalikoimassamme on vain korkean laadun ja tehon omaavia luonnonkosmetiikan tuotteita ja meiltä löydät inspiraatiota kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Tuotteemme sopivat kaikille, mutta etenkin niille, jotka välittävät omasta hyvinvoinnistaan, laadusta sekä eettisyydestä. 

 

Toimimme edustajina ja tuomme maahan mm. seuraavia palkittuja tuotemerkkejä: Dr. Alkaitis, John Masters Organics, Herbfarmacy UK, Kahina Giving Beauty, Studio 78 Paris sekä Nailberry London – täysin vegaania kynsilakkabrändiä ja 1001 Remedies hyvinvointibrändiä. Meiltä löydät myös muita mielenkiintoisia tuotemerkkejä.

 

 

EBW:n perustajatar - Aila 

 

 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi kauppaamme! 

Eco Beauty Wellness sisältää kaikkea kaunista, luonnollista ja hyvinvointia edistävää sanojensa veroisesti. Upean luonnonkosmetiikkamme parissa pääset next-levelille kauneudenhoidossa sekä kauneuden ylläpidossa. Jokainen yksilö on kaunis ja tärkeintä meille on ylläpitää sitä kauneutta. 

Ajatus Eco Beauty Wellnessin luontiin lähti halusta minimoida haitalliset kemikaalit arjessa, kauneudenhoidossa, hiustenhoidossa sekä kehossa. Minua kiinnostaa ainesosaluettelon sisällön tutkiminen sekä ainesosien vaikutukset kehoomme ja etenkin niiden vaikutukset jaksamiseen. On päivänselvää, ettei elämä ole kuin eilen. Nykypäivänä olemme enemmän vaarassa joutua kiireen altistamaan oravanpyörään, josta pois pääseminen voi viedä vuosia. Olen löytänyt asiat, jotka tuottavat itselleni mielihyvää. Nämä asiat ovat lempeä luonnonkosmetiikka, urheilu, hymyilevät asiakkaat ja tietenkin perhe. 

 

Pienestä yrityksestä kasvoimme muutamassa vuodessa luonnonkosmetiikan vakaaksi keitaaksi ja tuotteitamme  myydään arvostetuissa paikoissa pitkin Suomea. 

Meille on sydämen asia pakata tuotteet niin, että asiakkaamme ympäri Suomea saavat nauttia kokoajan kasvavasta valikoimastamme haluttuja tuotteita ympäri vuoden. Tuemme erikokoisia perheyrityksiä, jotka ovat saavuttaneet nimensä intohimolla ja aitoudella. Tiedostavat asiakkaamme ovat luoneet jo loistavan pohjan sille, että ehkä joskus voimme elää turvallisesti päällä maan.  

Seuraavien vuosien aikana meillä on tarkoituksena edelleen panostaa luonnonkosmetiikan tuotevalikoiman lisäämiseen, luonnonkosmetiikan tietoisuuden edistämiseen, uuden Eco Beauty Wellness -kauneuskeitaan palveluiden promoaminen sekä tietenkin palveluidemme laadun kehittämiseen. 

 

Eco Beauty Wellness mainittu mm. seuraavilla palstoilla

 

ecobeautywellness-aila-emilia

HAIR MAGAZINE - https://hair-magazine.fi/hyvinvoinnin-ja-rauhan-keidas/

 

ANNA VIHERVAARASTA BLOGI - https://www.lily.fi/blogit/anna-vihervaarasta/uusi-elama-uusi-tukka-eli-tietopaketti-kasvivarjayksesta/

 

ekokampaajalla-varpu-tavi-il

VARPU TAVI ILTALEHTI - https://blogit.iltalehti.fi/varpu-tavi/2016/10/20/60fit-miksi-ekokampaamo/

 

katja-kokko-ecobeautywellness

KATJA KOKKO HYVINVOINTIBLOGI - https://katjakokko.com/uusi-luonnonkosmetiikkamyymala-ja-kauneushoitola-keskella-helsinkia/

 

thrill-me-tonight

THRILL ME TONIGHT BLOGI - http://thrillmetonight.bellablogit.fi/2016/09/01/tukkaenergia-valloilleen/