Asiakaspalvelu ja henkilötietolaki

ASIAKASPALVELU       

 

 

Asiakaspalvelumme on auki

MA - PE 10-18

LA 10-16

Puh. +358 (44) 989 7777
Email. asiakaspalvelu(at)ecobeautywellness.com 

 

 

HENKILÖTIETOLAKI

Henkilötietolaki (523/99) 10 §


REKISTERINPITÄJÄ

 

Eco Beauty Wellness OY 

Osoite: Fredrikinkatu 28
00120 Helsinki
e-mail: info@ecobeautywellness.com
Y-tunnus: 2800505-7
 

REKISTERIN NIMI

 

Eco Beauty Wellness-verkkokaupan asiakasrekisteri


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Tietoja käytetään verkkokauppaan rekisteröityneiden käyttäjien tilausten toimittamiseen, asiakassuhteen ylläpitoon ja kehittämiseen, palvelun edellyttämiin yhteydenottoihin, palvelun kehittämiseen sekä raportointiin ja markkinointiin. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

- Asiakkaan perustiedot (etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

- Rekisteröitymistunnukset (asiakasnumero, käyttäjätunnus, salasana)
- Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista

TIETOJEN LUOVUTUS JA SALASSAPITO​

 

Asiakasrekisteri on luottamuksellinen eikä rekisterin tietoja luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tiedot ovat tallennettu tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein ja sijaitsevat verkkokaupan omilla palvelimilla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain nimetyt rekisterinpitäjän työntekijät, joita sitoo vaitiolovelvollisuus.

Kaikki tiedot mitä asiakas lähettää sivustolle on suojattu SSL2 salauksella. Tiedot pysyvät luottamuksellisina ja salassa.

AJANVARAUSJÄRJESTELMÄN HENKILÖTIETOLAKI​

Rekisteriin kerätään asiakkaan ajanvarauksen yhteydessä luovuttamat henkilötiedot, joita katsotaan tarvittavan asiakassuhteen asianmukaiseen hoitamiseen. Asiakkaan ajanvarauksen yhteydessä asiakkaalta pyydetään nettiajanvarauslomakkeen tai muun ajanvarauksen (esim. puhelu) yhteydessä seuraavat tiedot:

 • Nimi

 • Puhelinnumero

 • Sähköpostiosoite

 • Varauksen lisätiedot tai erityistoiveet

 • Sähköpostilla tapahtuvaa suoramarkkinointia koskeva suostumus

 • Tekstiviestillä tapahtuvaa suoramarkkinointia koskeva suostumus

Lisäksi Liike voi tallentaa asiakkaasta seuraavat tiedot asiakasrekisteriin:

 • Osoite

 • Asiakkaan yleistiedot koskien tarjottavia palveluita

 • Kuinka monta kertaa asiakas on jättänyt saapumatta paikalle sovittuna ajanvarauksena

 • Kenen työntekijän kanta-asiakas kyseinen asiakas on

 • Asiakkaalle myönnetyt alennukset

 • Lisätietoja, joilla asiakassuhteen aikana syntyneitä asiakastietoja pyritään hyödyntämään myös jatkossa asiakkaan hyväksi

Edellä sanotun lisäksi asiakkaasta jää Liikkeelle tietoon ajankohta ajanvarauksesta sekä asiakkaan tunniste.

 

REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

 

Henkilötiedot saadaan, kun asiakas tekee ajanvarauksen tai kun asiakas muulla tavoin luovuttaa Liikkeelle itsestään henkilötietoja. Edellä sanotun lisäksi asiakkaasta voidaan tallettaa palvelun tarjoamisen yhteydessä lisätietoja, joilla pyritään varmistamaan laadukas palvelu myös jatkossa. Tällaisia lisätietoja voivat olla asiakkaalle soveltuvat palvelut ja tuotteet sekä muut asiakassuhteen kannalta olennaiset tiedot.

Asiakasrekisteriimme välittyy myös automaattisesti asiakkaan henkilötietoja, kun asiakas tekee Liikkeeseen ajanvarauksen Timma-palvelun kautta. Edellä sanotun lisäksi Liike voi kerätä verkkosivujensa käyttäjistä analytiikkatyökalujen avulla anonymisoitua käyttäjädataa. Liikkeemme varaa myös oikeuden käyttää verkkosivuillansa evästeitä, jotka käyttäjä voi kieltää tyypillisesti selaimensa asetuksista.

 

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

 

Henkilötietojen luovuttamisessa noudatetaan kaikissa tilanteissa lainsäädäntöä.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille, ellei Liikkeessä työskentelevä rekisterinpitäjä siirry harjoittamaan elinkeinoaan ulkopuolisen liikkeen alaisuuteen. Edellä sanotussa tilanteessa siirtyvälle rekisterinpitäjälle voidaan luovuttaa kopio asiakasrekisteristä, jotta rekisterinpitäjä pystyisi myös jatkossa palvelemaan kanta-asiakkaitaan asianmukaisesti. Lisäksi henkilötietoja voidaan luovuttaa lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu ja suojattu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Asiakas ymmärtää, että hänen henkilötietoja käsitellään yhteistyökumppanimme tarjoamassa Timma-palvelussa. Asiakas suostuu, että hänen henkilötietoja saadaan Timma-palvelun kautta siirtää kolmansille tietojenkäsittelijöille, edellyttäen kuitenkin, että henkilötietojen siirto on toteutettu EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Edellä sanottu sisältää oikeuden siirtää henkilötietoja kolmanteen maahan Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, edellyttäen kuitenkin, että tietojen siirtoon on kaikilta osin noudatettu EU:n tietosuojalainsäädännön vaatimuksia.

 

 

 

JÄLLEENMYYNTITIEDUSTELUT

Eco Beauty Wellnessiltä löydät ensiluokkaisia eri puolilta maailmaa Suomeen tuotuja tuotteita. Tarjoamme upeita luksuslaatuisia, luonnonmukaisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaihtoehtoja kaikille luonnonkosmetiikan ystäville! 

 

Haluatko lisätä myyntiäsi tarjoamalla ensiluokkaisia luonnollisia vaihtoehtoja asiakkaillesi?
Tuotesarjamme sopivat ekologisia arvoja arvostaviin hoitoloihin, luontaistuotealankauppoihin, ekokampaamoon tai kampaamoon, vähittäiskauppoihin tai apteekkeihin.

 

Mielellään kuulemme yrityksestäsi lisää, joten otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse (myynti@ecobeautywellness.com). Pyydettäessä lähetämme esitteet, tukkuhinnastot sekä tilauslomakkeet ja sopimalla voimme myös tulla yrityksellenne kertomaan lisää tuotesarjoistamme.