Talvi huulten hellimisviikko!

Talvi tuli oikein rytikällä ja koko kehomme tuntuu olevan kovalla koetuksella lämpötila vaihtelujen vuoksi. Niin ovat myös huulemme! On päivän selvää, että kiristävät ja halkeilevat huulet taistelevat yleistä hyvinvointia vastaan. Meillä olisi sinulle pieniä arjen apulaisia! 

John Masters Organics runsaasti kosteuttavat huulivoiteet ovat valmistettuja raaoista raaka-aineista, joita ei ole kuumennettu yli 40 asteen. Voiteet sisältävät kylmäpuristettuja, huulia ravitsevia kasviöljyjä kuten jojobaöljy sekä mehiläisvahaa. Makuina ovat piparminttu, vanilja sekä ihana vadelma. Pohjaöljyinä toimivat auringonkukka-, ja oliiviöljy, jotka rauhoittaa, pehmentää ja suojaa huulia. Lip Calm huulivoiteet hoitavat huulia loistavasti talven pakkasilla! Pääset tutustumaan kaikkiin huulivoiteisiimme täältä

Kosteuttava huulivoide imeytyy paremmin kuorituille huulille. Huulipunan käyttöäkään ei tarvitse pelätä rohtuneiden huulten kanssa, kun puna ei pakkaudu kuiviin ja repaleisiin huuliin. Kuorinnasta kannattaa tehdä rutiini, jotta huulet pysyvät pehmoisina koko talven yli. Reilun kaupan sokerikuorinnat ovat täydellinen hoito kuivimmillekin huulille. Kuorimalla huulia hellävaraisesti, varmistat itsellesi upeat silkkisen pehmeät huulet, ilman rohtumista tai hilseilyä. Pohjaöljyinä runsaasti kosteuttamassa ovat jojoba ja oliiviöljy sekä mehiläisvaha. Beauty by Earth huulikuorinnat ovat upea lahjavalinta ja kätevä käsilaukkutuote. Käytä kuorintaa 1-2 kertaa viikossa ja aina puhdistetuille huulille. Puhtailla sormenpäillä levitä pieni määrä kuorintaa suoraan huulillesi. Anna kuorinnan vaikuttaa muutaman minuutin. Huuhtele tai pyyhkäise pois ja nauti pehmeistä huulista. 

Huulten hellimisviikon ajan saat yhden vapaavalintaisen huulikuorinnan tai Lip calm-huulivoiteen kaupan päälle yli 50€:n tilauksiin. Mainitse minkä tuotteen haluaisit kassalla kommenttikentässä. Tarjous on voimassa 27.01. saakka. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. 

 

Pidetään huulistamme huolta! 

 

 

Jätä kommentti