Per Purr vartaloöljyt ja kauniisti ikääntyvä iho!

Kun haluat hyvää vartalolle valitse Per Purrin vartaloöljyistä omasi! Kaikki Per Purrin vartaloöljyt ravitsevat kehoasi hyvillä rasvahapoilla sekä antioksidanteilla ja täten takaavat ihollesi intensiivistä kosteutusta ja kiinteytystä. Espanjalainen Per Purr valmistaa viittä eri vartaloöljyä, jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Mukana myös upea Detox öljy joka sopii mainiosti tukemaan kevään puhdistusta. Säännöllinen öljyn käyttö auttaa pitämään ihon terveenä ja joustavana sekä auttaa ehkäisemään mm. raskausarpia.

Vartaloöljyt imeytyvät ihon pinta-kerrokseen luoden suojabärriäärin iholle ja kuljettaen iholle tärkeitä vaikuttavia aineita. Joidenkin eteeristen öljyjen on todettu jopa kulkeutuvan verenkiertoon saakka, jolloin terapeuttinen vaikutus vahvistuu. Kasviperäiset kylmäpuristetut öljyt ovat täynnä ravitsevia ainesosia, jotka ovat elintärkeitä keholle. Per Purrin vartaloöljyissä on kaikissa terapeuttisia eteerisiä öljyjä. 

PerPurr Body Oil Eco Beauty Wellness

 

Espanjalainen Per Purr valmistaa viittä eri vartaloöljyä. 

 

Puhdistavat ja verenkiertoa vilkastuttavat vartaloöljyt

 

Per Purr Skinny Body Oil Vartaloöljy - on ihoa kirkastava ja diureettinen vartaloöljy. Skinny oil vartaloöljy ravitsee ihoa runsaasti, tekee ihon kimmoisaksi ja tukevammaksi sekä ylläpitää luonnollista kosteustasapainoa. Päivittäinen hieronta auttaa poistamaan nesteitä ja toksiineja iholta ja aktivoi mikroverenkiertoa, mikä puolestaan auttaa häiventämään ihokudoksen alla olevaa rasvakerrosta sekä arpia. Juniperin eteerinen öljy omaa puhdistavia ominaisuuksia ja edistää mm. virtsahapon ja muiden myrkyllisten jäämien eliminointia kehosta, frankinscense eteerinen öljy rauhoittaa, manteliöljy puolestaan kosteuttaa ja vähentää huomattavasti ihon venymisenmerkkejä, ryppyjä ja muita iho-ongelmia. Omaa maadoittavan raikkaan tuoksun. Erittäin hyvä silloin, kun olet laihdutuskuurilla ja haluat edesauttaa kehoa poistamaan ylimääräistä kuonaa. Apuna kannattaa myös käyttää Per Purr vartaloharjaa tai esimerkiksi Kahinan Kessa Mitt - kuorintakinnasta

Per Purr Detox Body Oil VartaloöljyKiinteyttävä, aineenvaihduntaa vilkastuttava ja dirueettinen vartaloöljy auttaa kehoa puhdistumaan kuona-aineista. Tuotteen kevyt koostumus ja nopea imeytyminen tekevät sen levittämisestä miellyttävän kokemuksen. Sitruunaruohon tuoksu stimuloi mieltä ja kehoa tuoden energiaa. Detox Oil -vartaloöljy parantaa ihon tekstuuria ja kosteuttaa sitä syvältä. Tuote vähentää kehon turvotusta ja aktivoi lymfajärjestelmää. Säännöllinen käyttö parantaa verenkiertoa ja kiinteyttää lihaskudosta poistaen ylimääräisiä nesteitä kehosta. 

Ikääntyvälle iholle

Per Purr Antiox Body Oil Vartaloöljy - on upea anti-aging tyyppinen runsaasti ihoa ravitseva vartaloöljy. Kiinteyttävä ja kehon ikääntymistä vastaan taisteleva vartaloöljy sopii täydellisesti kuivalle iholle, jossa ikääntymisen merkkejä on jo havaittavissa. Öljy sopii erinomaisesti käytettäväksi myös auringonoton jälkeen after-sun-kosteuttajana. Tuotteen raikas, rauhoittava ja mausteinen tuoksu kohottaa mielialaa. Antiox Oil -vartaloöljy korjaa ikääntymisen aiheuttamia ihovaurioita palauttaen ihon elastisuuden ja kiinteyden. Öljy tasoittaa ihon väriä ja häivyttää esimerkiksi maksaläiskiä. 

 

Tulehduksia estävä ja hoitava vartaloöljy

Per Purr Sporty Body Oil Vartaloöljy - on antireumaattinen vartaloöljy, joka sopii käytettäväksi fyysisen rasituksen tai treenin jälkeen. Tuotteen kevyt koostumus ja nopea imeytyminen tekevät sen levittämisestä miellyttävän kokemuksen. Säännöllinen öljyn käyttö auttaa pitämään ihon terveenä ja joustavana. Sisältää tunnettua Amazonin Andiroba-öljyä, joka on lääketieteellisesti testattu toimivan voimakkaasti tulehduksia ehkäisevänä antireumaattisena öljynä joka ehkäisee lihaskipuja. Pelargonin eteerinen öljy on luonnollinen ihoa puhdistava ja parantava öljy. Inkivääriöljy on puolestaan loistava energisoiva ja antibakteerinen öljy. 

perpurr-body-oil-ecobeautywellness

Mihin käytetään Vartaloharjaa ja miten voin tehdä kuivaharjauksen? 

Kuivaharjaus on anti-agingia parhaimmillaan. Ikivanha ja erittäin yksinkertainen menetelmä koko kehon puhdistamiseen ja ihon kirkastamiseen. Säännöllinen kuivaharjaus irrottaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, pitää ihon sileänä ja kirkkaana sekä ehkäisee ihokarvoja kasvamasta sisäänpäin.  Jatkuva käyttö parantaa verenkiertoa sekä laittaa lymfakierron liikkeelle, ja auttaa näin vähentämään selluliittia ja poistamaan ylimääräisiä myrkkyjä kehosta. Kuivaharjaaminen kiinteyttää ja stimuloi kollageenin tuotantoa, minkä tuloksena se estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Kuivaharjaus sopii osaksi päivittäistä ayurveda-rituaalia. Tällöin kehoa suositellaan harjattavan kauttaaltaan aamuisin aineenvaihdunnan tehostamiseksi. Per Purr Vartaloharja on valmistettu agaave-kasvin harjaksista ja on erittäin tehokas vilkastuttamaan verenkiertoa kehossa. Harjakset voivat alkuun tuntua hieman kovilta, mutta käytössä harjakset vain hieman pehmenevät, jolloin kuivaharjaus tuntuu aina vain paremmalle. Kuivaharjaus on hyvä myös silloin, jos sokeroit. 

 

 

Kuinka tehdä onnistunut kuivaharjaus

 

1. Aloita kuivaharjaus. Käy ensin läpi jalat ja siirry pikku hiljaa aina vain ylöspäin käsiin saakka, ikäänkuin sydämen suuntaan. Huuhtele keho huolella kuivasta ihosolukosta. Käy suihkussa tai kylvyssä normaaliin tapaan. 

2. Pese kehosi hellävaraisella saippualla. Esimerkiksi Per Purr Natural Shower Gel - Suihkugeelillä tai jos aiot tehdä itsellesi rentouttavan sauna-illan, voit käyttää apunasi upeaa Kahinan Beldi saippuaa jonka vaikutukset paranevat lämmössä. 

3. Kuivaa iho ylimääräiseltä kosteudelta. 

4. Lepää hetki ja viimeistele rituaali hoitavalla vartalovoiteella sekä öljyllä. Tähän suosittelemme lämpimästi Per Purr Natural Body Cream vartalovoidetta sekä yllä mainittuja vartaloöljyjä. 

 

 Mikäli tarvitset apua itsellesi sopivien tuotteiden valinnassa voit aina olla yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@ecobeautywellness.com tai suoraan Ekokosmetologiimme emilia@ecobeautywellness.com . 

 

Oikein mahtavaa hiihtolomaa kaikille ja pitäkää kehostanne huolta! 

Jätä kommentti