UUSI KIRJOITTAJA

jenni-miettinen-uusi-kirjoittaja

 

Heippa kaikki, olen Jenni ja tulen kirjoittamaan teille kokemuksiani  Eco Beauty Wellnessin valikoiman tuotteista. Joku siellä ruudun toisella puolella saattaa miettiä, että hetkinen, nyt on tuttu naama. Johtunee siitä, että olet ehkä joitain vuosia sitten lukenut mun henkilökohtaista blogiani, jossa kirjoittelin myös  luonnonkosmetiikasta ja vähän muustakin.


Luonnonkosmetiikan ohella toinen intohimoni ovat viherkasvit. Meillä on kotona pieni viidakko, lyhyesti kuvailtuna kasvi per neliö. Tykkään myös tehdä käsitöitä ja sisäinen mummoni heräilee aina silloin tällöin aloittamaan uuden virkkausprojektin. Kodin ulkopuolella olen myös melko innokas museokortin vilauttelija.


Sain myös muutaman kysymyksen Ailalta tähän esittelyn yhteyteen.


Miten innostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan tapahtui?

Kosmetiikka on kiinnostanut minua niin kauan kuin muistan. Seurasin 365 days with Ida -blogia (seuraan edelleenkin) ja törmäsin siellä ensimmäisen kerran luonnonkosmetiikkaan. Se oli täysin uusi, kiehtova maailma, johon oli pakko päästä tutustumaan. Huomasin, että Idan kosmetiikkakirjoitusten jälkeen jatkoin googlettelua aiheesta ja pian löysinkin itseni Sokoksenta kosmetiikkahyllyjen välistä. Se oli sitten menoa vuonna 2016, eikä siitä ole ollut paluuta. Kiitos Ida!


Mikä oli ensimmäinen luonnonkosmetiikan tuote, johon vaihdoit tavan kosmetiikkasi?

Ensimmäinen luonnonkosmetiikan tuote, joka jäi arkikäyttöön oli Mossan silmänympärysvoide. Se oli oiva tuote myös rohtuneille nenänpielille, ei kirvellyt eikä kiiltänyt, imeytyi nopeasti ja kosteutti ihoa.


Mitä olet halunnut testata Eco Beauty Wellnessin valikoimasta?

Dr. Alkaitis raakakosmetiikka kuulostaa tehokkaalta ja mielenkiintoiselta.


Onko kirjoittaminen sinulle enemmän elämäntyyli kuin harrastus?

Koen että kirjoittaminen on valokuvauksen ja maalaamisen ohella tapa tuoda esille sitä, miten koen asioita. Kirjoittaminen auttaa minua oppimaan sekä jäsentelemään asioita ja nautin etenkin käsin kirjoittamisesta. Olen se tyyppi, jolla on aina uusi vihko tai muistikirja uusille jutuille ja rakastan tehdä listoja. Tuo saattaa johtua paljolti siitä, että ajatukseni laukkaavat usein pitkällä tilanteiden edellä.

 Kiitos kun luit, palataan pian!

Jätä kommentti