Nailberryn Kynsilakoista upea tarjous: Osta 2 saat 3:n kaupan päälle

 

Nailberry haluaa kunnioittaa luontoa ja ympäristöä, sekä luoda terveyttä ja hyvinvointia tukevia kynsilakkoja. Nailberry-kynsilakat ovat formuloitu 12-Free -kynsilakoiksi, joista puuttuvat kemikaalit kuten: ftalaatti, tolueeni, formaldehydi, kamferi, alkoholi, parabeenit, eläinperäiset johdannaiset ja gluteenit. Sarjan perustaja Sonia halusi luoda laadukkaan sarjan, jonka tuotteet parantaisivat vaurioituneita ja kuivuudesta kärsiviä kynsiä. Näin syntyi palkintoja voittanut L’Oxygéné - hengittävä kynsilakkasarja, joka käyttää uusinta patentoitua teknologiaa. Tämän innovatiivisen teknologian ansiosta ilma ja kosteus siirtyvät kynsilakan kautta kynteen, joka pitää kynnet terveempinä. Sarja on Cruelty Free-, Vegan- ja Halal-sertifioitu, sekä gluteeniton. 

 

Täydellisen kynsilakan metsästäjät ovat voineet hihkaista onnesta, kun Nailberry valtasi alan Suomessa! Hyvä pysyvyys, kauniit sävyt ja kaunis purnukka on tehnyt Nailberrystä super suositun Eco Beauty Wellnessin tuotevalikoimasta. Sarjaan kuuluu myös upeita kynsien huoltoon tarkoitettuja tuotteita, kuten alus-, ja päällyslakat, pikakuivattajatipat, mattapäällyslakka, kynsiviila sekä ravitseva hoitoöljy kynsinauhoille. 

 

Nailberryyn on myös hiljattain saapunut upeita uutuus sävyjä: mehumaisen pinkki Hippie Chic, metallinhohtoinen burgundin sävyinen Mystique Red sekä tummansininen mustikan värinen Blueberry. Nailberryn kynsilakka on varmasti mahtava lahjaidea! Väriterapia pätee myös kynsiin! Huomaamme usein, miten mieliala ja sää vaikuttaa ihmisiin, jolloin kesällä asiakkaamme ovat valinneet raikkaita joskin hillittyjä sävyjä kun taas syys-talvi sesongin aikaan Nailberrystä ostetaan enemmän klassisia, tummempia ja värikkäämpiä vaihtoehtoja. Katso kaikki värivaihtoehdot tästä

 

Hemmottelemme teitä upealla tarjouksella jälleen - kun ostat 2 lakkaa Nailberrystä saat yhden kaupan päälle. Tämä alennus pätee automaattisesti, ilman että sinun täytyy syöttää yhtään koodia kassalla. Pakkaamme Nailberryn lakat kauniiseen lahjapakkaukseen, jolloin saat valmiiksi loistavan lahjan läheisellesi. Pakkauksia on kuitenkin rajoitettu erä, joten ole nopea. Tarjous on voimassa su 18.11. saakka. 

Värikästä uutta alkavaa viikkoa! 

 

 

Jätä kommentti