Mitä jos vaihtaisit luonnonkosmetiikkaan?

Luonnonkosmetiikan markkinat ovat kovassa nousussa ja ei yllättävää miksi. Nykyään luonnonkosmetiikka on paljon helpommin saatavilla ja varsinkin meillä Suomessa luonnonkosmetiikka lisääntyy räjähdysmäisesti. Kun markkinat lisääntyy on myös hyvä olla tarkkana, mitä ainesosia kyseinen ostamasi tuotesarjan tuote sisältää. Voit käyttää apunasi erilaisia sovelluksia, joiden kautta voit nopeasti tarkastaa incin eli ainesosalistan. Näistä tunnetuimmat ovat cosmeticsapp tai incihaku.fi . Ekosertifikaatit antavat laatutakuun ainesosista, jotka eivät ole luonnonkosmetiikassa sallittuja. Näistä tunnetuimmat ovat: Eco Cert, Soil Association, BDIH, USDA, COSMOS. 

Miksi ihmiset siirtyvät luonnonkosmetiikkaan? Saamme päivittäin keskustella asiakkaidemme kanssa siitä, miksi he ovat siirtyneet ylipäätänsä käyttämään ekopalveluja tai luonnonkosmetiikkaa. Syitä on monia näistä kuitenkin yleisimmät ovat: raskaus, äitiys, kemikaaleihin kyllästyminen, ei halua saastuttaa luontoa, pelko hormonihäiritsijöistä, pelko allergioista, allergisoituminen. Yhä useammin kuulemme myös asiakkaidemme sanovan, että nykyään luonnonkosmetiikka voi olla niinkin ylellistä, että kylpyhuonekin saa uuden ilmeen. Pitkällä ajanjaksolla luonnonkosmetiikan käyttäjät huomaavat ihonhoidossa selkeitä tuloksia. Jos olet tiedonjanoinen on syytä vierailla paikoissa, joissa sinua oikeasti opastetaan ammattitaidolla sekä kuunnellaan. 

Myös isoissa tavarataloissa kuten Sokos ja Stockmann panostetaan henkilökuntaan niin, että osa heistä on erikoistunut luonnonkosmetiikkaan ja pystyy tarjoamaan asiakkailleen eri näkökulmia, mikä on hienoa. Kuitenkin huomaamme, että tähän pitäisi panostaa entistä enemmän. Ei riitä että näitä henkilöitä on vain muutama, kun nykyään näitä pitäisi olla ainakin useita kymmeniä. 

Eco Beauty Wellnessin tiimi kantaa ylpeästi Ekoyrittäjät sekä Koulutetut Ekokampaajat/Ekokosmetologit logoa. Tämä tarkoittaa, että olemme erikoistuneet erityisesti luonnolliseen ihon-, sekä hiustenhoitoon. Käyttämämme raaka-aineet ovat aina luonnonkosmetiikkaa. 

Ekokosmetologien nimen ja logon saa käyttöönsä kosmetologi, joka on Suomen Ekokosmetologit ry:n jäsen. Jäseneksi valitaan, jos hoitola täyttää jäsenyyden kriteerit niin ekoeettisesti kuin tuotteidenkin osalta. Tämä tarkoittaa, että hoitolassa käytettävien tuotteiden täytyy olla kokonaan tai ainakin pääsääntöisesti sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja ekokosmetologin tulee täydentää ammatillisuuttaan luonnonkosmetiikan INCI-koulutuksilla eli toisin sanoen kouluttautua säännöllisesti raaka-aineiden kasvavan tarjonnan tiimoilta.

Asiakkaidemme kommentit ekokosmetologilla käynnistään:

”Kosmetologin ihonpuhdistusten ja luonnonkosmetiikkaan siirtymisen avulla olen saanut ihoni takaisin normaaliin kuntoon kuin se mihin ihoni on väärien tuotteiden kanssa mennyt”

"Taivaallinen kasvohoitokokemus! Jokainen hoitovaihe tehdään perusteellisesti ja rentouttavalta otteella, sisältäen myös hartiahieronnan. Iho on seurauksena hehkuvan hyvinvoiva ja mieli levännyt" 

lähde: Facebook

Ekokampaaja puolestaan on monelle jo hieman tutumpi. Ekokampaaja on parturi-kampaajaksi/kampaajaksi valmistunut ammattilainen, joka on päättänyt erikoistua. Ekokampaaja syventyy ekologiseen hiustenhoitoon, luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Koulutus vaatii uusien näkökulmien ja toimintatapojen oppimista. Ekokampaaja ei käytä synteettisiä värejä eikä kosmetiikkaa vaan sertifioituja 100% kasviperäisiä värejä ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, koska näin saamme tarkan tiedon tuotteen alkuperästä, sen tuotannosta ja koostumuksesta.
Koulutuksen laajuus on 20 ov ja opiskella voi Prakticumissa Helsingissä. Kiitos kouluttajamme Mona Metherille. Ekokampaajilta saat usein apua hiuspohjaongelmiin, allergia-asioihin ja herkistymiseen. 

Asiakkaidemme kommentit ekokampaajalla käynnistään:

"Ensimmäinen kertani ekokampaamossa ja hiustenvärjäys kasviväreillä oli paljon miellyttävämpää kuin synteettisillä aineilla. Ihana ja lämmin palvelu ja hiuksista tuli valtavan kauniit, pehmeät ja näköiseni! Kiitos, tulen varmasti uudestaan."

"Ihana kampaamo! Oma värini vaihtui vaaleasta punaiseen. Nyt viimeisellä käynnillä hiuksiin tehtiin energialeikkaus, jota edelsi ihana intialainen päähieronta. Myynnissä on myös aivan ihanaa, huippulaadukasta ekokosmetiikkaa. Mukaan tarttui Nailberryn kynsilakka, jota voin myös lämpimästi suositella myrkyttömäksi vaihtoehdoksi - sarjassa on upea värivalikoima."

lähde: Facebook

Olethan myös nähnyt lupauksemme? 

Me Eco Beauty Wellnessillä olemme tehneet kosmetiikka valintasi helpoksi, niin että voit huoletta ostaa valikoimamme tuotteita tietäen, että jokainen niistä on oikeasti turvallinen, tehokas ja riittoisa. 
Se kuinka pesemme hiukset, suojaudumme auringolta, huolehdimme ihosta sekä kehosta vaikuttaa elämänlaatuun. Näiden pienten asioiden on huomattu muuttavan elämäntapoja. Meidän valikoimamme on koottu niin, että voit olla huoletta raaka-aineista valitessasi juuri Sinulle sopivat tuotteet. 
Kaikki monipalkitut ja maailmalla luotetuimmat tuotevalikoimamme tuotteet sisältävät vähintään 40-100% luomusertifioituja ainesosia.  Orgaaninen sisältö sisältää luonnosta peräisin olevia ainesosia, joita kasvatetaan tai kerätään ilman perinteisiä tai synteettisiä torjunta-aineita ja lannoitteita.  Jotkut tuotesarjamme käyttävät myös biodynaamisesti valmistettuja yrttejä. Tuotteet on sertifioitu erillisen ekosertifikaattiin erikoistunut tahon puolesta, kuten Eco-Cert, USDA, Soil Association tai BDIH. Osa tuotesarjoistamme harjoittaa myös hyväntekeväisyyttä sekä tukee mm. naisten koulutusta. Mitään tuotteistamme ei koskaan testata eläimillä. Löydät tuotesarjamme myös eläinkokeettoman kosmetiikan listalta www.animalia.fi - sivustolta. 

 

Eco Beauty Wellness design-boxi tarjoaa herkullista sisältöä oikeasti toimivia luonnonkosmetiikan tuotteita. Palveluumme kuuluu aina tuotenäytteiden löytäminen tarpeiden mukaisesti. Etsimme yhdessä parhaimmat mahdolliset tuotteet asiakkaillemme, jotka etsivät tuotteita erilaisiin ihon-, tai hiustenhoito ongelmiin. Opastamme myös muiden tuotteiden etsinnässä mielellään. 

 

 

Jätä kommentti