Lahjoja, elämyksiä = ilmiö?

ecobeautywellness

Turhaudumme usein ajatukseen miten paljon maailmassa patistetaan ihmisiä kuluttamaan. Varsinkin meidän hyvinvointivaltiossamme. Samaan aikaan näemme kuinka joissakin kohtaa maapalloamme, joku näkee nälkää, sotia, muuta vastaavaa ikävää. Vaikka voimme olla iloisia, että elämme suhteellisen normaaleissa olosuhteissa on kuitenkin paljon myös paranneltavaa. 

Siksi ajattelimme avata miten vastuullinen kuluttaminen on itsessään ilmiö. Kuluttajien valinnoilla on vaikutusta sekä ympäristön tilaan että ihmisten ja eläinten hyvinvointiin. Ostopäätöksillä ja ostamatta jättämisellä kuluttajat voivat vaikuttaa markkinoihin ja edistää vastuullista tuotantoa. Tuotteiden eettisyys kiinnostaa kuluttajia yhä enemmän ja eettisestä tuotannosta onkin tullut yritysten kilpailuvaltti.

Vastuullisessa kuluttamisessa kiinnitetään huomiota koko elinkaareen, eli siihen, miten tuote valmistetaan, kuljetetaan, markkinoidaan ja hävitetään. Ekologiseen kuluttamiseen liittyy myös tarpeettoman kuluttamisen välttäminen, kierrätys ja tuotteiden korjaaminen. Eli kaikki se mitä isoäidimme, isoisämme ovat joskus väistämättä tehneet. Helpoin tapa vähentää oman kulutuksensa ympäristövaikutuksia on kuluttaa vähemmän. Kierrättäminen ja tavaroiden lainaaminen tai jakaminen ovat keinoja kulutuksen vähentämiseen.

Vastuullisuudesta syntyy yllättävän nopeasti ketju missä ei näy päätyä vaan päinvastoin se vie aina vain eteenpäin. Pienistä asioista voi yhtäkkiä muuttua suuri ketju. 

Ensimmäiseksi mainitsen ekologisten palveluiden käyttämisen edut. Kun asiakkaana siirryt ekologisia palveluita tarjoavaan yritykseen, oli se sitten ekokampaamo tai ekohoitola tuet samalla pienyrittäjiä eri puolelta maailmaa, joiden tuotteita nämä yritykset sisällään käyttävät. 

Jokainen lahjakortti osto on meille ilon aihe, sillä ihmiset haluavat välittää tärkeää viestiä myös rakkaimmilleen. Voit tutustua lahjakortteihimme tästä. Lahjakorttimme ovat logollisia saatekuorella varustettuja kauniita lahjakortteja. Saat lahjakorttimme halutessasi suoraan postissa kotiin tai rakkaimmallesi suoraan kotiin toimitettuna. Voit käyttää lahjakortin aivan mihin palveluun tahansa yrityksessämme. Lahjakorttien summan voi myös käyttää tuoteostoihin. Lahjakortin summaa ei voi kuitenkaan vaihtaa ikinä rahaksi. Varaa aika ekokampaamoon tai ekohoitolaan. Koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua siirtymään luonnolliseen elämäntapaan ja tarvittaessa opastaa sopivien tuotteiden tai hoitomenetelmien valkkaamisessa. Ihan paras asia mitä kuulimme asiakkaaltamme vähän aikaa sitten oli se, kun asiakas mainitsi meille tullessaan että "Onneksi minun ei tarvitse tuntea teille tullessani mitään sellaista tunnetta, että olisin outo täällä, kun en värjää hiuksiani tai käytä liikaa meikkiä. Teille tullessani tunnen oloni kotoisaksi ja lopputulos on uskomattoman luonnollinen mutta ammattimainen" . Voiko maailmassa olla oikeasti paikkoja missä luonnollisuus olisi uhka? Lataa akut omalla hemmotelulla. Toivomme, että voisimme tehdä hoidoistamme Sinulle elämyksen. Nyt voit valkata palveluistamme yhä enemmän lisäpalveluita, jotka tukevat hoitomuotoja parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme esimerkiksi lisänneet kasvohoitoihin lisäpalveluksi ihonhoitokonsultaation, jotta voisimme auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet itsellesi. Tämä palvelu on täysin veloitukseton. 

Ekokampaamopuolella puolestaan lisäsimme tarjontaa erilaisiin lisähoitoihin, joita voi ottaa värjäyksien yhteydessä. Näistä suosituimmat ovat Laventeli Avokado rakennepaikkaava hoito sekä Mantelinen Kosketus öljyhoito kuiville hiuslatvoille. Lisäksi voit myös valita ihanan ja hemmottelevan Intialaisen Päähieronnan, johon henkilökuntamme on juuri saanut lisäoppia. Intialaisessa päähieronnassa käydään läpi erilaisia pisteitä, jotka rentouttavat ja tukevat keskushermostoa sekä piristävät mieltä. Miten kummasti Intialaisessa Päähieronnassa käyneet ovat niin virkistyneitä hieronnan jälkeen. 

Lisäksi haluamme hemmotella kaikkia asiakkaitamme myös ainutlaatuisella tarjouksella! 

SAAT -15% ALENNUSTA KOODILLA CHRISTMASSALE15. Tarjous on voimassa 19.12. saakka. 

Kaikki ennen 19.12. tehdyt tilaukset ehtivät ajoissa pukinkonttiin! 

Olkaa lähellä toisianne, kutsukaa vieraiksi ne, joita ette ole pitkiin aikoihin nähneet, älkää unohtako vanhempianne! <3

Toivotamme teille Rauhallista, Sydäntä Lämmittävää sekä Rentouttavaa Joulua!

Jätä kommentti