Kevät uutuuksia Herbfarmacylta! Ympäristöystävälliset meikinpuhdistuslaput ovat täällä!

Englantilainen Herbfarmacy ilahduttaa meitä jälleen lisäämällä valikoimaan ympäristöystävällisiä, monikäyttöisiä ja ihonhoidollisesti tärkeitä tuotteita, kuten meikinpuhdistuslaput, puuvillasukat ja puuvillakäsineet.

Osa kokonaisvaltaista hyvinvointia on huolellinen ja lempeä ihonhoito. Kun ihonhoitoon panostaa, voi tyytyväisenä nauttia tuloksista vuosien saatossa. Valitse lempeät ja oikeasti ihonhoidollisesti hyödylliset tuotteet, jotka auttavat ihoasi voimaan hyvin ja tukevat ihonhoidon luonnollista toimintaa. Turvaudu ammattilaiseen, mikäli pähkäilet mistä tuotteista ihosi voisi hyötyä. 

Uskomme varmasti, että vuoden 2019 trendi tulee olemaan kestävä sijoitus. Mitä se mahtaa tarkoittaa? Kestävällä sijoituksella tarkoitan etenkin sitä, että se mihin panostaa on oikeasti tarkkaan mietittyä ja myöhemmin tuloksellisesti havaittavissa. Vuoden 2019 trendeihin kuuluvat varmasti tuotteet kuten: ympäristöystävälliset vaatteet, kengät, luonnonkosmetiikka ja ihonhoidon oheistuotteet. Herbfarmacyn loistavat ihonhoidon oheistuotteet tekevät ihonhoidosta entistä mukavampaa ja tehokkaampaa, arkikin helpottuu, kun voit nauttia niistä useamman kuukauden ajan. 

 

herbfarmacy-makeup-remover-pads


Herbfarmacyn uutuudet 

 1. Herbfarmacy Meikinpuhdistuslaput - Ympäristöystävällinen vaihtoehto tavallisille kertakäyttövanulapuille, jotka voivat olla haitallisia ympäristölle. Herbfarmacy meikinpuhdistuslaput ovat täydellinen lisä päivittäiseen meikin-, tai kasvojen puhdistusrutiiniin. Meikinpuhdistuslaput ovat valmistettu kolmesta kerroksesta bambufleeceä (luonnollinen tekstiili, joka ei vaadi torjunta-aineiden käyttöä ja valmistettu bambu ruohosta) ja takaavat helpon sekä hellävaraisen puhdistuksen ihollesi. Sisältää kaksi meikinpuhdistuslappua. Yksi lappu on noin 12.5cm ympärimitaltaan. Sopii myös herkälle iholle. Tuote sopii vegaaneille. 

 

2. Herbfarmacy PuuvillasukatHerbfarmacy puuvillasukat ovat suunniteltu siten, että ne auttavat jalkavoiteen imeytymistä, pehmentäen karkeita jalkapohjia ja tasoittamaan sekä hoitamaan rohtunutta ihoa. Puuvillasukat ovat valmistettu pehmeästä, hengittävästä puuvillasta ja niitä on erittäin mukava käyttää. Puuvillasukat sopivat mainiosti Herbfarmacy Enriching Foot Cream-jalkavoiteen kanssa käytettynä. Sopii vegaaneille. Käyttöohjeet: Levitä jalkavoide jalkapohjiin ja laita sukat päälle. Anna vaikuttaa yön yli ja nauti pehmeistä ja hoidetuista jaloista.

herbfarmacy-cotton-gloves

 3. Herbfarmacy PuuvillakäsineetHerbfarmacy puuvillakäsineet ovat suunniteltu siten, että ne auttavat käsivoiteen imeytymistä, pehmentäen ja hoitaen kuivia käsiä sekä tasoittamaan ja hoitamaan rohtunutta ihoa. Puuvillakäsineet ovat valmistettu pehmeästä, hengittävästä puuvillasta ja niitä on erittäin mukava käyttää. Puuvillakäsineet sopivat mainiosti Herbfarmacy Enriching Hand Cream-käsivoiteen kanssa käytettynä. Sopii vegaaneille. 

 

herbfarmacy-cotton-moisturizing-gloves

 

Saimme myös lisää ihania musliini kasvojenpuhdistusliinoja, joita voit käyttää meikinpuhdistukseen. Herbfarmacy on kohtuuhintaista ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jotka valmistavat tuotteensa omalla maatilallaan Hereforshiressa, Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Kaikki tuotteet ovat aina käsin pakattu ja mahdollisimman pitkälle kierrätettävistä materiaaleista. Tuotteiden raaka-aineet ovat Soil Association sertifikaatilla varustettuja. Käy heti kurkkaamassa koko Herbfarmacyn valikoima tästä

 

Ilahdutamme teitä myös uniikilla alekoodilla - koodilla OrganicHerbfarmacy saat nyt -15% alennusta koko Herbfarmacyn valikoimasta aina su 31.03. saakka. 


Mikäli tarvitset mitä tahansa lisätietoa, laita viestiä alle. 

 

Kaunista päivää <3 

Jätä kommentti