Ihanat Uutuudet Herbfarmacylta!

Herbfarmacy on kokenut melkoisen kasvojen kohotuksen viimeisen vuoden aikana. Sarja on uudistunut niin ulkonäöllisesti, kuin myös tuotepuolella. Herbfarmacy on brittiläinen luomulaatuinen ihonhoitosarja, joka omaa tiukan Soil Association sertifikaatin. Sarja on erityisesti herkälle iholle suunnattu ihonhoitosarja. Sarjan luoja Brittiläinen Paul Richards on erikoistunut kasvilääketieteeseen sekä yrttien parantavaan voimaan. Tähän päivään mennessä Herbfarmacy on reilun 32 vuoden ikäinen yritys, jolla on vankka kokemus kasvilääkinnän hyödyntämisestä ihonhoitotuotteissa. Tuoksumaailma on hellävaraisen kevyt ja tuoksut ovat peräisin pääasiassa yrttien uutteista. Tuotekavalkaadiin mahtuu myös hajusteettomia tuotteita, kuten sarjan Nourishing Face Cream. Kaikenlainen kiire on riisuttu pois heidän toiminnastaan – tästä kertoo erityisesti se, että he kunnioittavat kasvien omaa kasvusykliä eivätkä milloinkaan kerää kasveja ennen kuin ne ovat täysin valmiita poimittaviksi. Kaikki tuotteissa käytetyt kukat ja yrtit kasvatetaan Herefordshiressä, jossa sijaitsee useita luomutuottajien ja kasvattajien tiloja, joiden kanssa Herbfarmacy tekee tiivistä yhteistyötä. Entistä mielenkiintoisemmaksi brändistä tekee se, että tällä hetkellä Herbfarmacy on ainoa englantilainen yritys, joka kasvattaa ja käyttää tuotteissaan ainoastaan itseviljeltyjä raaka-aineita. Kaikki yrtit kerätään käsin ja tuotteet pakataan käsin. 

Herbfarmacyn uudet kasvoöljyt ihastuttavat niin ulkonäöllään, kuin myös luvatuilla vaikutuksillaan! On niin mahtavaa, että valikoimastamme löytyy tuotteita jotka huomioivat herkkäihoiset ja eteerisille öljyille herkistyneet. Nämä öljyt eivät siis sisällä eteerisiä öljyjä, vain runsaasti kosteuttavia, ravitsevia ja korjaavia luomusertifioituja öljyjä. 

 Macadamia & Vitamin E Oil - on täydellinen kosteuttava öljy kuivalle iholle. Macadamiapähkinäöljy on täynnä antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat pitämään ihon kosteutettuna. Macadamiapähkinäöljyn pienimolekyylinen struktuuri imeytyy nopeasti ihoon jättämättä iholle rasvaista tuntua. Runsaan E-vitamiinipitoisuuden vuoksi tämä öljy antaa iholle terveen ja nuorekkaan hehkun. Tämä öljy on ihanteellinen herkkäihoisille ja etenkin niille, jotka eivät siedä eteerisiä öljyjä. Luonnollinen pähkinäinen tuoksu. 

Mullein Oil With Vitamin E - on puolestaan täydellinen korjaava öljy ikääntyvälle iholle. Tulikukka öljy on täynnä antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat pitämään ihon kosteutettuna ja ravittuna. Tulikukalla on havaittu pehmentävät sekä ryppyjä siloittavat vaikutukset. Pienimolekyylinen struktuuri imeytyy nopeasti ihoon jättämättä iholle rasvaista tuntua. Runsaan E-vitamiinipitoisuuden vuoksi tämä öljy taistelee vapaita radikaaleja vastaan sekä antaa iholle terveen ja nuorekkaan hehkun. Tämä öljy on ihanteellinen anti-age öljy ikääntyvälle sekä niille, jotka eivät siedä eteerisiä öljyjä. 

Hemp & Vitamin E Oil  - hamppuöljy on täyteläinen tasapainoittava öljy rasvaiselle sekä akne- iholle. Hamppuöljy on täynnä antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat pitämään ihon kosteutettuna ja ravittuna. Hamppuöljy kuuluu öljyihin, jotka eivät ole komedogeenisia eli se ei tuki ihohuokosia, tämä on tärkeää niille, joilla on rasvainen iho, jossa huokosten tukkeutuminen voi aiheuttaa ihon oireilua, kuten aknea. Pienimolekyylinen struktuuri imeytyy nopeasti ihoon jättämättä iholle rasvaista tuntua. 

Vegaanikosmetiikan suosio on lisääntynyt viime aikoina runsaasti. Valikoimastamme suurin osa on jo vegaanikosmetiikkaa, mutta on tuotteita, joissa on mehiläisvahaa, hunajaa jne. Herbfarmacyn uutukainen täyteläinen TLC Balm vegaanibalmi sisältää tunnettuja brittiläisiä yrttejä, jotka rauhoittavat, pehmentävät ja suojaavat herkkää ihoa. Tämä monikäyttöinen tuote sopii käytettäväksi jokaiselle ihotyypille vauvasta vaariin. Keto-orvokki ja kamomilla rauhoittavat, metsätähti lievittää kutinaa ja rohtosalkoruusu kosteuttaa ja ravitsee runsaasti ihoa. Omaa kevyen kamomillan tuoksun. Sopii mainiosti vaikka lahjaideaksi sellaiselle, joka arvostaa luonnollisuutta ja hehkuvaa ihoa! 

Jätä kommentti