Ihana Per Purr nyt meillä!

Uusi ja Raikas Per Purr nyt Eco Beauty Wellnessillä!

Per Purr on Espanjalainen kosmetiikkamerkki, jonka perusti Brasiliasta Madridiin muuttanut Tahone Jacobs viisi vuotta sitten. Brändin filosofia "takaisin perustaan" perustuu luonnollisiin ja eettisiin arvoihin. Tuotteiden tuotannossa synteettiset ainesosat on korvattu kokonaan korkealaatuisilla luonnollisilla, puhtailla ja raaoilla ainesosilla. Per Purrin upeat tuotteet ovat useamman vuoden tutkimuksen tulos. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja sarjan tuotteiden raikkaat tuoksut miellyttävät sekä miehiä että naisia. Per Purr haluaa tehdä ihonhoidosta päivittäisen hyvän olon rituaalin, jotta voisit unohtaa huolesi ja keskittyä nauttimaan hetkestä. Per Purr tulee kahdesta latinalaisesta prepositiosta Per - kautta ja Pur, Purus - puhdistaa.

Per Purrin valikoimaan kuuluvat John Mastersin kanssa kilpailevat intensiivistä kosteutusta antavat Sea Clay savi shampoo ja hoitoaine sekä Intense Moisture Kosteuttavat shampoo + hoitoaine. Lisäksi aivan varmasti huokean hintansa vuoksi uskomme myös Per Purrin hiusnaamion osuvan suomalaisiin. Me kun oikeasti rakastamme helliä hiuksia ja paljon! 

Sarjaan kuuluu upeita eri ihotyypeille suunnattuja vartaloöljyjä, kuten: Antiox, Detox, Sporty ja Relax. Näitä öljyjä käytetään mm. ehkäisemään raskausarpia, vilkastuttamaan verenkiertoa, puhdistamaan sekä after-sun kosteuttajina. Jokaiselle löytyy varmasti oma. Lisäksi näissä öljyissä on aivan ihanat tuoksut, jotka ovat peräisin eteerisistä öljyistä. 

Sarjan mielenkiintoisin tuote on kolmen eri tarkkaan valikoidun suolan Salts Selection - vartalokuorintaEteeristen öljyjen kokonaisuus jättää ihon upean kosteutetuksi, ja sitruunaruohon tuoksu stimuloi sekä virkistää kehon lisäksi mieltä. Tuote sisältää kolmea eri tarkoin valikoitua suolaa: jo 250 miljoonaa vuotta terveyden edistämiseen käytettyä vaaleanpunaista Himalajan suolaa, Kuolleenmeren suolaa ja karvassuolaa, jotka on jauhettu iholle sopivan hienojakoiseksi. Suolojen sisältämät elintärkeät mineraalit tukevat terveyttä ja parantavat ihon kuntoa.  

Vartalokuorinnan kumppaniksi sopii myös söpö vartaloharja. Luonnon agaave-kasvin harjaksista valmistettu vartaloharja sopii peseytymiseen ja kuivaharjaamiseen. Harja korjaa ihoa luonnollisesti, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja jättää ihon pehmeäksi sekä kuulaaksi. Jatkuva käyttö parantaa verenkiertoa sekä laittaa lymfakierron liikkeelle, ja auttaa näin vähentämään selluliittia ja poistamaan ylimääräisiä myrkkyjä kehosta. Kuivaharjaaminen kiinteyttää ja stimuloi kollageenin tuotantoa, minkä tuloksena se estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Kuivaharjaus sopii osaksi päivittäistä ayurveda-rituaalia. Tällöin keho suositellaan harjattavan kauttaaltaan aamuisin aineenvaihdunnan tehostamiseksi.

Mikäli mietit jo Joulu lahjaideioita niin Per Purrin valikoimaan kuuluvat ihanat lahjasetit - Mom & Baby sekä Silhoutette. Mom & Baby settiä voi oikeasti käyttää aivan kaikki, lapsista vaariin. Silhouette setti voisi sopia niille, jotka haluavat ekstra kosteutusta sekä hoitoa vartalolleen. Diureettisen vaikutuksen omaava hoitosetti stimuloi ihosolukon uudistumista ja aktivoi pintaverenkiertoa. Suositellaan käytettäväksi joka päivä neljän viikon ajan parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. 

 

Saat nyt tutustumistarjouksena -10% kaikista Per Purr tuotteista koodilla Perpurr10. Lisäksi arvomme yhden Per Purr shampoon ja hoitoaineen yhdelle onnekkaalle kommentoimalla alle mikä olisi Sinun lemppari Per Purr tuote? Muista jättää oma sähköpostiosoite kommentoidessasi. Arvonta suoritetaan ke 5.12. ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. 

Jätä kommentti