Kokeile henkilökohtaista ihoanalyysiä

Eco Beauty Wellnessiltä saat nyt täysin ilmaisen henkilökohtaisen ihoanalyysin, jonka voit tehdä suoraan kotoa käsin. Olipa ihosi normaali tai omaisit joitakin iho-ongelmia, on ihoanalyysimme soveltuva aivan kenelle tahansa. Räätälöimme tuotesuositukset, jotka sopivat juuri sinulle ja ihollesi. Henkilökohtaisen ihoanalyysin tavoitteena on ymmärtää ihosi tarpeet sekä löytää oikeanlaiset tuotteet päivittäiseen ihonhoitorutiiniin säästäen aikaa ja rahaa. Analyysin teko on hyvin yksinkertaista. Täytä lomake sivuiltamme tästä. Lomakkeen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Koulutettu kosmetologimme käy läpi vastauksesi ja palaa sinulle tuotesuositusten merkeissä viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa. Mikäli mahdollista, liitä myös kasvojesi ihosta kuva analyysin loppuun. Ihoanalyysi sopii myös heille, jotka ovat vasta siirtymässä luonnonkosmetiikan käyttäjiksi. 

Mihin tarkoitukseen seerumia käytetään? Minkälainen kosteusvoide olisi hyvä juuri minulle? Minkälaista puhdistustuotetta voin käyttää ettei ihoni kuivuisi liikaa?

Ihoanalyysi mahdollistaa meidän ymmärtää ihoamme paremmin, jolloin itselleen sopivien hoitotuotteiden löytäminen on myös tulevaisuudessa helpompaa. Kun tietää oman ihotyypin, voi alkaa hoitamaan ihoa paremmin, eikä hutiostoksia tule tehtyä.  Luonnonkosmetiikkaan vaihtavilla on usein edessään uusi maailma tuotteiden parissa ja monesti uusia tuotteita kokeillaan tuotekuvausten perusteella. Apuna valintojen tekemisessä ovat koulutetut ammattilaiset, joilla on tietämystä raaka-aineista sekä niiden vaikutuksista iholla. 

 

Mikäli kaipaat myös hoitoa, olemme ekohoitolassamme erikoistuneet laadukkaisiin ja tehokkaisiin luonnonkosmetikan ihonhoitotuotteisiin. Hoidoissa käytämme muun muassa selektiivisiä luonnonkosmetiikkasarjoja kuten Kahina Giving Beauty ja Dr. Alkaitis. Lähestymme ihonhoitoa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Voit katsoa kaikki tarjoamamme hoidot sekä varata oman aikasi tästä

 

Jätä kommentti