Hae mukaan ihonhoitotutkimukseen

Olemme saaneet kuluneena vuonna ihastella asiakkaidemme erittäin hyviä tuloksia Dr. Alkaitiksen hoitolahoidon sekä kotihoidon yhdistelmästä aknen ja epäpuhtaan ihon hoidossa.  Hoitosuunnitelmien edetessä olemme harmitelleet, että emme ole dokumentoineet ihon paranemisprosesseja. Näin syntyi idea ihonhoitotutkimuksesta, johon etsimme nyt testihenkilöitä.

Ihonhoitotutkimus tulee kestämään noin 6 kuukautta, käsittäen testihenkilöille kotihoitotuotteet sekä säännölliset hoitolahoidot Fredrikinkadun hoitolassamme Helsingissä. Tutkimuksen etenemistä valokuvataan, joten kasvojen tunnistettavuus tulee ottaa huomioon hakemusta lähettäessä. Tutkimusta tullaan käyttämään hoitolan toiminnassa ja tulokset julkaistaan sosiaalisessa mediassamme. Tutkimukseen osallistuvilta odotetaan sitoutumista hoitojaksoon tutkimuksen onnistumiseksi. Tutkimukseen tulee osallistumaan kaksi henkilöä.

Tutkimukseen voit hakea ihoanalyysimme kautta. Otsikoi analyysin vapaa kirjoutuskenttä "ihonhoitotutkimus". Kerro analyysissä hieman tilanteestasi ja ihosi historiasta, lisäksi hakemukseen liitetään kuva kasvojen ihosta. Hae mukaan tutkimukseen viimeistään 17.2 mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin testihenkilöiden valitsemisen jälkeen ja konsultoimme ihonhoidossa myös heitä, jotka eivät osallistu tutkimukseen. 

 

Tiesitkö tämän?

Sarjan perustaja Dr. Saulius Anthony Alkaitis on pitkän linjan tiedemies, kemisti, molekyylibiologi ja farmakologi, joka on erikoistunut tutkimaan kasvien lääketieteellisiä ominaisuuksia. Hänelle sarjan luominen on taiteen ja tieteen yhdistämistä kehon suurimman elimen tasapainon ja hyvinvoinnin parantamiseksi sekä ylläpitämiseksi.

Dr. Alkaitis valmistaa tuotteensa itse käsityönä pienellä tehtaalla Kaliforniassa. Lisäksi hän valmistaa kaikki tuotteisiin käytetyt kasviuutteet itse, jotta voisi varmistua niiden terapeuttisten ominaisuuksien säilyvän vahingoittumattomana. Tuotevalikoima on yksinkertainen, eikä sarjasta löydy eriteltyjä tuotteita eri ihotyypeille, vaan korkealaatuiset tuotteet on tarkoitettu vahvistamaan jokaista ihotyyppiä, jolloin niistä voi muodostaa juuri sellaisen yhdistelmän, mitä oma iho tarvitsee.

Puhdas ja luonnollinen ihonhoitosarja on kuuluisa säilöntäaineettomuudestaan ja ihoa parantavista ominaisuuksistaan. Dr. Alkaitis ihonhoitosarjassa käytetään luomusertifioituja, biodynaamisesti ja eettisesti kerättyjä luonnonmukaisia ainesosia niiden raa’assa muodossaan saavuttaakseen parhaan mahdollisen tehon. Tuotteissa on käytetty runsaasti ihoa tasapainottavia kasveja, yrttejä ja eteerisiä öljyjä. Missään sarjan tuotteessa ei myöskään käytetä vettä, vaan voidepohjat ja kasvovedet sisältävät sen sijaan 100% sertifioitua aloe veraa, joka on hyvin siedetty raaka-aine, ja jolla on ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Saulius uskoo siihen, että kasvien terapeuttinen vaikutus saadaan hyödynnettyä ainoastaan koko kasvia käyttämällä – siksi hän käyttää kosmetiikkansa valmistuksessa koko kasvin aina juuresta lehtiin. 

Vinkit epäpuhtaan ihon kotihoitoon

  • Älä puristele epäpuhtauksia
  • Käsittele ihoa hellävaraisesti taputellen
  • Käytä puhdistusaineen poistamiseen haaleaa vettä
  • Vältä mekaanisia ja hankaavia kuorinta-aineita
  • Vaihda tyynyliina puhtaaseen päivittäin ja muista pestä myös tyyny aika ajoin
  • Käytä rauhoittavaa ja tulehduksia parantavaa kasvovettä
  • Muista talineritystä tasapainottava kasvoöljy
  • Akneiho mm. hyötyy rauhoittavasta ja kosteuttavasta seerumista 

 

*Mitään Alkaitiksen tuotteisiin käytetyistä raaka-aineista ei kuumenneta yli 37 asteen. Käytännössä kyse on siis erittäin ravintotiheästä raakakosmetiikasta, joka sisältää täyslaidallisen ihon tarvitsemia entsyymejä, rasvahappoja sekä fytoravinteita.

*Tiesitkö, että Saulius Alkaitis on myös osallistunut aikoinaan Saksalaisen BDIH sertifikaatin luomiseen?

Jätä kommentti