EBW Muuttuja Maija

Eco Beauty Wellness Muuttuja-projektin inspiraation lähteenä oli tarjota osalle asiakkaistamme mahdollisuus uuteen lookiin ekotuotteiden avulla. Videollamme pääroolissa olleella - Maijalla on ollut takana stressaava ajanjakso elämässään, jolloin hän menetti paljon hiuksia ja ihokin oireili. Halusimme antaa Maijalle iloa elämään tämän pienen muutoksen myötä. Kiitos kaikille osallistujille <3

Maijan alkutilanteessa hänellä oli noin 5 cm tyvikasvua ja ennestään synteettisillä väreillä värjätyt hiukset. Latvassa oli hiukan jäämiä latvavaalennuksesta. Tilanne ei siis mikään hyvin helppo kasvivärjäykseen siirtyessä. 

Päätimme aloittaa miedolla savivaalennuksella alkuun, jotta saisimme tummimmat kohdat tyvialueilta tasoitettua. Tämän jälkeen siirryimme kasvivärjäykseen. Maija toivoi punertavaa sävyä. Valitsimme Cultivator's Caramel + Mahonki yhdistelmän jolloin väri tasoittuisi ja saisi kaunista punertavaa hehkua. Maijalla on luonnostaan hyvin vaaleat kasvot, joten punertavuus lämmittää yleisilmettä hienosti. 

Kun kasvivärjäys oli suoritettu meikkaaja Milla korosti Maijan kauniita silmiä rajauksella (studio 78 Paris) sekä luomivärillä (studio 78 Paris). Meikkisarjoina meillä on käytössä Kjaer Weis sekä Studio 78 Paris tuotesarjat. Pohja oli tehty Studio 78 Paris sarjan vaaleimmalla 01 sävyllä ja maskara ja huulipuna oli Kjaer Weisilta sävyssä Lover's Choice. 

Tässä vähän still kuvia viikon takaisesta kuvaus sessiosta. 

 

Mitäs tykkäsitte ?


Haluaisitko Sinä osaksi EBW-Muuttuja projektiin? Laita hakemus osoitteeseen info(at)ecobeautywellness.com

 
Jätä kommentti